logoAM

Bilo jako interesantno. Inostrani, takoreći spoljni neprijatelj se obrušio na naš sajt i pokušao da ga zakolje. Hteo da zavlada i Svetom nauke pa je navalio na šifru. I sve bi se tragično završilo da na scenu nije stupio naš Milan Milošević, maestro za Internet i doktor fizike koji je neprijatelja bez milosti potukao (kuc, kuc, kuc, da sad ne ureknem, jer je neprijatelj žilav i lako se povampiri).

A još pre nedelju dana primetio sam obimnu isporuku nekih komentara sa raznim predlozima i sve to na kineskom, koreanskom i klingonskom jeziku. Pa to ni Gugl ne ume da prevede toliko je zaguljeno i besmisleno.

Ali bilo je i saveta koji mogu da se razumeju. Na primer, jedan kaže da samo treba da posetimo njegov sat i da ćemo tamo dobiti najbolje savete za kako da se obogatimo pomoću Astronomskog magazina, jer, kaže, primetio je on kako je AM bogat sadržajem i ilustracijama, ali eto ne koristi mogućnosti za bogaćenje, tj. njegov sajt.

Ja zapravo skupljam besmislice i razne pokvarenštine koje mi stignu i sad već imam lepu kolekciju primera. Ko zna, možda će jednog dana od svega toga nastati jedna naročito bogata knjiga raznih gluposti. Videćemo.

Uglavnom hteo sam da javim kako smo, posle desetak sati muka i tišine, ponovo na Mreži.

P.S. 

Javlja Master of Internet M. Milan da su naša dva sajta napadnuti sa desetine hiljada IP adresa... A, valda ćemo izdržati.


Komentari

  • Baki said More
    Teks ima drugi akcenat, ali, svejedno,... 2 dana ranije
  • Miško said More
    Odličan text! 3 dana ranije
  • Siniša said More
    To je tačno. Kad je reč o centru mase,... 4 dana ranije
  • Duca said More
    Pa ako postoje one "mini crne rupe" to... 4 dana ranije
  • Baki said More
    21.03.2024. - "Razlog je identificiran,... 6 dana ranije

Foto...