newsletters
No 5

Kako je krenulo, 2011. polako postaje godina promena – nekih dobrih, kao što su padovi diktatorskih režima, nekih loših, kao prirodnih nepogoda i građanskih ratova, a mnoge i dalje ne možemo da prepoznamo, osim da su u toku. Isto važi i za Photon Tide, gde je na površini priča po starom, ali ispod nje se stvari menjaju. Izgleda da 2011. godina mora da bude godina promena, pa čak i ako nismo baš spremni za njih. Nadam se da ste vi spremni za zanimljive stvari koje su od našeg poslednjeg newslettera isplivale na našem forumu..

Ivica Milarić

nl5-1 Tucker & Dale VS Evil - Gledali smo zanimljiv film iz žanra koji skoro da ne postoji: parodiju na teen vs rednecks horore. Mali projekat, ali koji se pokazao sasvim dostojan svojih ozbiljnih rođaka.
nl5-2 Captain America: The First Avenger - Strip adaptacija junaka koji nije svakodnevni fenomen, bar u Evropi, za sada izgleda kao garantovani letnji hit. Najviše se radujemo liku Hugo Vevinga i kostimu koji deluje upečatljivije od glavnog lika.
nl5-3 Sucker Punch - Novi film Zeka Snajdera o nasilju i seksi devojkama za tinejdžere. Međutim, uprkos činjenici da je usmeren mlađoj populaciji, ovo je vraški zabavno ostvarenje koje daje pravi bioskopski osećaj.
nl5-4 Dva druga jedan Amigo - Malo upozorenje – autor ovog newslettera je takođe koautor ovog domaćeg sitcom stripa koji izlazi na Facebook-u. Znam, i ja mrzim samopromociju kod drugih....
nl5-5 How many of these sci-fi weapons can you identify? - Genijalna inicijativa mladog umetnika koji je u jedno delo ubacio 26 oružja iz SF serija i filmova. Oni koji su bili brzi i prepoznali sve dobili su nagrade, a među njima je i naš član, Igor, čije ime se od sada piše zlatnom bojom!

Broj 1234


Komentari

  • Baki said More
    Teks ima drugi akcenat, ali, svejedno,... 2 dana ranije
  • Miško said More
    Odličan text! 3 dana ranije
  • Siniša said More
    To je tačno. Kad je reč o centru mase,... 4 dana ranije
  • Duca said More
    Pa ako postoje one "mini crne rupe" to... 4 dana ranije
  • Baki said More
    21.03.2024. - "Razlog je identificiran,... 6 dana ranije

Foto...