Završena velika CARNet-ova konferencija u Rovinju

cuc2016 rovinj hotel lone

U organizaciji CARNet-a i njegovih partnera u Rovinju je od 08. do 11. novembra održana 18. korisnička konferencija CUC 2016. Gotovo tisuću učesnika bilo je smješteno u hotelima Amarin, Lone i Eden a sam organizacijski dio održan je u hotelima Eden i Lone. CARNet je osigurao mnoštvo događanja u zgusnutom rasporedu aktivnosti. Sedamdesetak interaktivnih prezentacija, tridesetak radionica i dva pozvana predavanja valjalo je smjestiti od utorka navečer do petka popodne.

cuc2016 rovinj predavanje

Nazivnik ovogodišnjeg CUC-a bio je „Planirajmo svoju budućnost“. Teorija i iskustvo tijekom življenja, obrazovanja, istraživanja i stvaranja u modernom digitalnom svijetu nudi svoje prednosti i nedostatke. Upoznajući ih lakše planiramo i stvaramo bolju budućnost za sve nas. Izvrstan program, preljepo okružje i objekti, ugodna radna atmosfera i povoljne vremenske prilike potrajale su do petka popodne.

cuc2016 rovinj izvan konferencije

U zadnjim trenucima ovogodišnjeg CUCa u Rovinju kada su se umorni, zadovoljni učesnici već pakirali i uz usvojena nova znanja odlazili kućama romantični zalazak Sunca proteklih dana ustupio je mjesto kiši. Oni koji su mnogobrojnim autobusima putovali prema unutrašnjosti zemlje spremljeni da nova znanja i iskustva podijele na svojim radnim mjestima svjedočili su pravom, analognom prvom ovosezonskom snijegu.

Već sutra znanja i vještine sa „rovinjskog CUCa“ ući će u našu, digitaliziranu, svakodnevicu.