Kaktus_oben

Evo, kako smo i najavili, javio se naš trol! Samo, nismo zadovoljni. Mogao je to on bolje. Razmišljao tri nedelje, kilavio i - ništa. Sve se ponovio, kao papagaj. Nema maštu valda. Ne vredi trošiti elektrone na to. Koga baš zanima neka pročita četvrti komentar ovde komentar i to je to. Sve usvemu, sla - bo! Zarđao je. Pa i ja koji nemam talenta za trolovanje bolje bih to napisao. Bez uvrede, ali od trola profesionalca se ipak očekuje malo više. Ne nešto posebno pametno, ali svakako ne da se ponavlja.

Jedino malo osveženje predstavlja dodatak komentara, namenjen dečku. Dakle, kaže, citiramo:

"poruka decku koji je zaduzen za pregledavanje komentara: nemoj da si toliko iskompleksiran nego postavi i komente ljudi kojima se knjiga ne svidja.. sigurno ima dosta takvih komentara... i nemoj da napadas ljude kad nista ne znas o njima... ne ulazim u to ko je u pravu... to samo govori o tome da si neki nevidjeni streber koji je doso do neke funkcije, ako se azuriranje sajta moze nazvati funkcijom..." kraj citata.

Wow! Žestoko. Izgleda da se trol baš nasikirao.

Dečko za pregledavanje komentara, funkcioner!

P.S.

E a ima i dodatak. Javio se trol i u liku razočarane hm.. gospođe ili gospođice, to je teško znati, pa neka bude g-đica.

Dakle razočarana g-đica kaže da je pre neki dan pročitala knjigu i da se razočarala baš. Ijao, kako je to tužno.

Draga Razočarana g-đice i Vi treba malo da se potrudite. Ma jasno je svima da ništa Vi niste pročitali, a ponajmanje knjigu Svemir. Samo ho'emo malo da se pravimo važni, jelte? :)

_kaktus_mit_blueten_1440x900

Još o trolu:

Trol ponovo među nama!

Trol i kako se spasti