sakabd Pre svega:

kalendarskraceni 

Stigle neke dobre vesti

aklteleskop17

sakabd Prirodno matematički fakultet iz Novog Sada je, kao suorganizator Astronomskog kampa «Letenka», od Pokrajinskog sekretarijata za visoko obrazovanje i naučnoistraživačku delatnost, a na osnovu konkursa, i ove godine dobio sredstva za održavanje kampa.

sakabd U Pokrajinskom zavodu za sport i sportsku medicinu (koji upravlja naseljem Letenka) su potvrdili da su za naš kamp rezervisani temini (20-23 jul).

sakabd AD «Novi Sad» će za potrebe kampa obezbediti autobuski prevoz od Novog Sada do Letenke (četvrtak 20. jul) i od Letenke do Novog Sada (nedelja 23. jul).

sakabd Preliminarni program kampa je određen i biće objavljen narednih dana. Ovog momenta ćemo odati samo to da je – zanimljiv!

sakabd Više čitalaca se javilo u zadnje vreme sa pitanjem: kome je kamp namenjen, tj. da li i oni koji nemaju veliko znanje iz astronomije mogu postati njegovi učesnici? Da, naravno, cilj kampa i jeste popularizacija astronomije. Evo o tome: Astronomski kamp 2017 - Za koga je?

sakabd AKL organizuju novosadska astronomska društva (Novi Sad, Kosmos i Lira) i PMF iz Novog Sada uz podršku Pokrajinskog sekretarijata za visoko obrazovanje i naučnoistraživačku delatnost.

Ovo će biti 17-ti astronomski kamp na Fruškoj gori. 

akkamp

VIŠE O ASTRONOMSKOM KAMPU

 
English

 


Dodaj komentar


Sigurnosni kod
Osveži

Facebook

ŠTA DA GLEDAM?
 
KARTE NEBA
wikisky