AM

AM: nov problem

logoAMPočetkom avgusta prošle godine pisali smo o nekim problemima sa domenom AM, u nadi da smo ih tada rešili i da ćemo biti mirni sledećih nekoliko godina. E pa nije tako.

AM ponovo nestao

logoAMKao što ste možda primetili: AM bio u šoku nekoliko dana, ma klinički mrtav, nestao sa Interneta. To se inače, iz raznih razloga, dešava svakih nekoliko godina i eto sad ponovo stiglo na red.

AM - šta ima novo?

logoAMPre neki dan, Milan the Master of Joomla (i naročito Sveta nauke), presavio papiri i zašiljio olovku, metaforički rečeno, pa napisao depešu. Kaže: „Indija poslala raketu na Mars, Kina osvaja Mesec, vreme je da i mi konačno pređemo na novu verziju Džumle!“

AM bio na prinudonm odmoru

U noći prvog dana oktobra server na kome se nalaze Svet nauke i Astronomski magazin doživeo je snažan udar (nešto pobrljavilo pa se preopteretio). Sve bi bilo u redu da istovremeno isti nije ostao i bez struje i to čitavih 12 sati. Drama se okončala tokom protekle noći kada je konačno sve proradilo.

Hvala svima koji su se interesovali za problem, onima koji su krzirali zbog nemogućnosti da čitaju naša dva sajta i onima koji su strpljivo svaka dva sata proveravali da li je proradilo.

AM