newsletters

Oktobar je bio dobar mesec za PhT – pojavili smo se u novom broju časopisa Screen Fun, u članku koji se bavi stvaranjem igara pomoću igara. Krajem meseca, dobili smo priliku da učestvujemo na nultom Festivalu filmske fantastike. Izabrali smo temu po imenu Potpuno Mega uništenje i analizirali razne načine pomoću kojih je filmska industrija uništavala površine jednake ili veće od Švajcarske. Pod analizirali, mislim prikazivali isečke filmova gde se uništenje javlja. Žarko želimo da ovaj nastup negde ponovimo, a nadamo se da će nam se za to ukazati prilika

Takođe jednako žarko želimo da posetite forum ili nas pratite preko naših Twitter i Facebook naloga

Uživajte u novembru.

Ivica Milarić

potpunoPotpuno Mega uništenje - Definicija katastrofe: uništenje na globalnom nivou gde površina uništenja mora da bude veća ili jednaka površini Švajcarske, uz velike gubitke pokretne i nepokretne imovine i ljudskih života.
2Avatar: The Sequel - Avatar je najuspešniji film svih vremena. Nikoga ne čudi činjenica da Kamerun sprema nastavak, već ostaje pitanje šta možemo da očekujemo od istog.
walkingThe Walking Dead - Nova serija Frenka Darabonta dobija je ogromnu promociju pre premijere. Nakon gledanja prve epizode, čini se da su očekivanja opravdana, ali ostaje pitanje da li su njeni kreatori u stanju da izguraju ranju koja bi trebala da postaje mračnija i turobnija.
4Deathspank - Casual gaming polako ali sigurno dobija na snazi. Deathspank koristi koncept Diablo klona pomešanog sa ogromnom količinom šašavog humora koji je pre 15 godina bio ključ uspeha igara poput serijala The Curse of Monkey island
5
John Carpenter's Darkchylde - Od nedavne informacije da Džon Karpenter snima ekranizaciju ovog stripa, čini se da projekat brzo napreduje – novozelandski Weta studio izbacio je i prve test snimke.

Komentari

  • Baki said More
    Teks ima drugi akcenat, ali, svejedno,... 2 dana ranije
  • Miško said More
    Odličan text! 3 dana ranije
  • Siniša said More
    To je tačno. Kad je reč o centru mase,... 4 dana ranije
  • Duca said More
    Pa ako postoje one "mini crne rupe" to... 4 dana ranije
  • Baki said More
    21.03.2024. - "Razlog je identificiran,... 6 dana ranije

Foto...