Letenka

AK „Letenka septembar 2020“ - izveštaj sa takmičenja

MM20 2

Ovogodišnji maraton na kampu obeležilo je oblačno vreme koje je pretilo da se maraton u opšte i ne održi. Takmičenje je počelo tek posle ponoći, kada je mestimično počelo da se razvedrava, a kako smo se svi okupili na poljani, uslovi su postajali sve bolji i bolji. 

Astronomski kamp „Letenka septembar 2020“ - PROGRAM

aklnajava

Uglavnom zbog svega pomenutog sadržaj programa kampa moraće da pretrpi neke promene u odnosu na ranije kampove. Neće biti onoliko predavanja koliko je to običaj do sada bio. Pre svega ne znamo tačno koliko će predavača moći da dođu, a sigurno je da će ih doći manje (pre svega, neće sa nama biti oni iz drugih zemalja).

Ali da ne dužimo, evo za neupućene (veteranima je sve poznato) ugrubo kako bi kamp trebalo da izgleda.

 

Astronomski kamp „Letenka 2020“ - zakazan

AKLseptembar 3

Juče je iz Pokrajinskog zavoda za sport i sportsku medicinu stigla potvrda da je za prostor i ostalo što nam je potrebno za održavanje astronomskog kampa – obezbeđen!

Prema tome Astronomski kamp „Letenka 2020“ je zakazan za period 

od 17. (četvrtak) do 20. (nedelja) septembra 2020.

 

Možda astronomski kamp???

28657005642 e42809bc99 o

18. avgust 2020.

Oprezno, tiho, u pola glasa, razgovaramo o kampu. Da, možda, možda će se stvoriti mogućnost da ipak ove godine imamo kamp. Postoje šanse. Naravno to najviše zavisi od virusa Covid19, tj. da li će se u narednim nedeljama epidemija ugasiti ili će naprotiv početi da divlja – što opet puno zavisi i od nas, od toga kako se čuvamo.

 

Astronomski kamp „Letenka 2020“ - Vesti

 8. jul 2020. 

odlagaknje kampa

Epidemija virusa Covid19, nasuprot očekivanjima epidemiologa, kriznog štaba, države itd. se ne smiruje. Zbog toga je organizacioni odbor Astronomskog kampa „Letenka 2020“ doneo odluku o odlaganju ovogodišnjeg kampa. 

Za koji datim se odlaže kamp? To je jako teško danas planirati, ali nastojaćemo da se on održi ili u drugoj polovini avgusta ili u prvoj polovini septembra.

kalendarOdlozeno ASTRONOMSKI KAMP 
«Letenka 2020» 
od 16. do 19. jula.

Letenka, Fruška gora

Long: 19° 41' E 
Lat. 45° 08' N