am-logo

 

Iole redovni čitaoci AM su sigurno odmah primetili da se naš sajt promenio. Iza te vidljive promene nalazi se nevidljiva mašinerija nove Joomle! Tu novinu Milan Milošević, urednik Sveta nauke koji ljubazno održava i AM, sugeriše još od januara (prošle godine), ali poštujući sveto pravilo: što ne moraš danas ostavi za sutra, stalno smo taj posao odlagali.

A onda, pre neki dan Milan napisao: „Ako se i dalje budemo držali pravila odlaganja neizbežnog nikad ovo nećemo završiti."

I tako evo novog AM. Ova promena se srećno poklopila sa rođendanom, jer ovog meseca se navršava 16 godina od kako AM izlazi! Da, novembra 1998, u praistorijsko doba Interneta, kada su se elektronski sajtovi tek izmišljali, a većina ljudi na svetu nije znala šta je to Internet, objavljen je prvi broj Astronomskog magazina. U prošlom veku! Ponosni smo zbog toga.

Sasvim je moguće da ponešto na novom sajtu neće raditi kako treba, ali to ćemo popravljati u hodu. Za idealan izgled i rad sajta potrebno je utrošiti puno vremena na razna podešavanja, a mi smo nekako uvek prednost davali sadržaju.

Vaš AM


Komentari

  • Baki said More
    Teks ima drugi akcenat, ali, svejedno,... 2 dana ranije
  • Miško said More
    Odličan text! 3 dana ranije
  • Siniša said More
    To je tačno. Kad je reč o centru mase,... 4 dana ranije
  • Duca said More
    Pa ako postoje one "mini crne rupe" to... 4 dana ranije
  • Baki said More
    21.03.2024. - "Razlog je identificiran,... 6 dana ranije

Foto...