U cilju prikupljanja realnih, detaljnih podataka o astronomskim društvima, sekcijama i drugim sličnim udruženjima u Srbiji koja se bave popularizacijom astronomije, naš saradnik, Dragan Radmilović je krenuo na putovanje po zemlji. U narednih mesec dana posetiće sve pomenute organizacije koje ovim putem molimo da ga prime, popune njegovu anketu i u razgovoru mu pruže sve relevantne podakte o svom udruženju.

Do danas su prikupljeni podaci za Astronomsko društvo „Alfa" iz Niša i za Astronomsko društvo „Milutin Milanković" iz Pančeva.


Komentari  
tršavica
0 #1 tršavica 19-03-2010 12:22
Zahvaljujem svim astronomskim društvima, sekcijama i drugim sličnim udruženjima u Srbiji koja se bave popularizacijom astronomije, koji su primili Dragana Radmilovića, razgovarali sa njim ,popunili njegovu anketu i time doprineli da se ostvari dugogodišnja ideja i VELIKA ŽELJA-OSNIVANJE SAVEZA ASTRONOMA AMATERA SRBIJE.Hvala svima na gostoprimstvu, ljubaznošću i lepom prijateljskom,d rugarskom odnosu prema Ramiloviću.Na put je odlazio srećan a vraćao se zadovoljan,pres rećan pun lepih utisaka,novih poznanstava i saznanja.Još jednom VELIKO HVALA SVIMA.
Dodaj komentar