Zbog suprostavljenih koncepcija i kritike da nam je AD nije efikasan, odlučio sam da zajedno sa Miljanom Radulovićem takođe jednim od osnivača izađem iz  društva.Već radim na tome da u Pančevu postoji jedno društvo kakvo je "Prirodnjačko društvo Gea" iz Vršca.

milankovic

bird-72

Kliknite na sliku

Nastaviću ono po čemu sam u gradu na Tamišu godinama prepoznatljiv. Popularisaću dela i obeležavanje dana rođenja, naših najvećih umova: Milutina Milankovića, Nikole Tesle i Mihajla Pupina. Da obeležavam svake godine rođendan Nikole Tesle mogu potvrditi 2 bivša i sadašnji direktor Muzeja Nikole Tesle u Beogradu. Akademik prof. dr Aleksandar Marinčić, dr Branko Jovanović i Vladimir Jelenković. Svi novinari u Pančevu znaju da svake godine obeležavam dan rođenja Milutina Milankovića.

PICT0014

Takođe nastavljam da popularišem astronomiju u selima naše opštine. Održaću obećanje dato četvorici direktora domova kulture da za decu osnovnih škola organizujemo posmatranje teleskopom. Takođe, blizu sam realizacije susrete astronoma amatera  na selu. Neke ornitološke akcije koje sam ovde organizovao naišle su na dobar prijem kod naših poznatih ornitologa, normalno to sam radio van društva. Sa prijateljima iz "Astronomskog društva Milutin Milanković" sam razgovarao da zajednički nastavimo saradnju.

prof-dr-Aleksandar-Petrovi_

vetr-3


Komentari

 • ato said More
  Mali ispravak: A 10% od brzine... 16 sati ranije
 • Siniša said More
  A mene zanima, kako s postojećom... 16 sati ranije
 • Duca said More
  Čovek bi pomislio da je to rešenje za... 2 dana ranije
 • Baki said More
  Mnogo toga kompleksnog je moguće... 3 dana ranije
 • Boris Saksida said More
  E,dobri ste mi vi,baš lepo!lp sax 5 dana ranije

Foto...