Samo su dve stvari beskrajne, svemir i ljudska glupost. Za ovo prvo nisam baš siguran
– Einstein.

CERN

To je reč koja je izvedena iz francuske reči Conseil Européen pour la Recherche Nucléaire. Prilikom osnovanja CERN je imao jedan program, ali vremenom se on izmenio i poprimio nešto drugačiji oblik. Naime, počeo je da veliča nečastivog. Otkriveni su po logou koji inače u sebi sadrži tri broja šest koji, kao što je dobro poznato, predstavljaju zlo.

cern_666

Što znači, tim najboljih stručnjaka iz oblasti fizike, nuklearne energije, elektronike, matematike se oformio i napravio sektu koja se zove CERN.

addams-family

U prvom periodu uz njih smo bili i mi, ali smo među prvima još 1961. godine napustili taj program zato što smo mi pametniji od nekolicine naučnika.

Onda tu vrše ritualne obrede ne bi li otkrili još nešto vezano za astornomiju, fiziku i time unazadili nauku kao takvu.

fkjh

Inicijacija novih članova je izuzetno teška i surova. Da biste uopšte ušli u prostorije CERNa, morate imati gomilu preporuka da ste skloni toj pošasti koja se zove nauka. Ako, ne dao Bog, hoćete da se oprobate u tim ritualima, preduslov za pokušaj inicijacije je da ste doktor nauka i da imate mnogo objavljenih sramnih tekstova u kojima se pominje da Zemlja nije ravna ploča, da Mesec nije od sira i da Sunce ima pege.

Zašto je potrebno da se poseduju tolika znanja iz oblasti nečastivog? Pa odgovor je veoma jednostavan. Kako bi inače, u saradnji sa njim, napravili paklenu mašinu kojoj je cilj da uništi svet? Naime, crna rupa ili vrtlog pakla, je mesto gde oni planiraju da provuku zemlju ako im ritual uspe.

dr-jekul

Ubrzavaju čestice do đavoljih brzina ne bi li na taj način dostigli brzine bliske otvaranju dimenzione kapije (nalik onoj kroz koju prolazi Tehnodrom iz Nindža Kornjača) ka paklu i time ekranizovali deo svog cilja.

Technodrome_10

Na žalost to traje samo neki delić sekunde zato što još nisu postigli taj nivo koncentracije u ritualu, ali čovečanstvo  se iskreno nada da ništa od toga neće da zaživi i da će Bog poslati neku kometu koja će uništiti to obličje koje se zove CERN.

PROPAO SUSRET U SINGULARITETU

Crna rupa Cerna

 
Čedomir Stanković
Čedomir Stanković, spec.inž.geodez. Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. Diplomirao na Geodetskom fakultetu. Specijalizirao Geomatiku na Geodetskom fakultetu u Beogradu. Radio je kao profesor u srednjoj Građevinsko tehničkoj školi Neimar, a sada je angažovan na radovima iz oblasti geodetskog inženjerstva u Zrenjaninu. Astronomijom se bavi od detinjstva. Član AD Alfa iz Niša. Pisanjem naučnopopularnih tekstova na internet portalu i časopisu Astronomskog magazina, radi na popularizaciji geonauka, astronomije i približavanje nauke mladima. Teži iskorenjivanju astroobmana i kvaziučenja vezanih za astronomiju i fiziku. Najveći deo slobodnog vremena provodi na bicikli baveći se brdskim biciklizmom. ..... Više: http://www.astronomija.co.rs/112-autori/biografije/4041-edomir-stankovi

Zadnji tekstovi:


Komentari

  • Boris Saksida said More
    Dragane,....baš lepo!A Marino.....baš... Pre 32 minuta
  • Boris Saksida said More
    Ko bi sve to (barem malo!)... Pre 41 minuta
  • Boris Saksida said More
    R.I.P. Pre 45 minuta
  • Neđo said More
    Čovjek na Mjesecu do kraja ove decenije... 12 sati ranije
  • Dragan Tanaskoski said More
    Srbija je u malo boljoj situaciji od... 17 sati ranije

Foto...