Republičko takmičenje iz fizike.za učenike srednjih škola, 48. po redu  održano je 17. i 18.04.2010. godine u Somboru. Svečano otvaranje i zatvaranje takmičenja je bilo u svečanoj sali Gradske kuće uz prigodan program učenika gimnazije i medicinske škole.

Organizacija takmičenja od strane kolektiva i učenika Gimnazije "Veljko Petrović" i Srednje medicinske škole " Dr Ružica Rip", zatim gradskih vlasti, sponzora, medija i svih struktura bila je na visokom nivou, kako po profesionalnosti, tako i po ljubaznosti i predusretljivosti.

ucenici
Profesori  i đaci Gimnazije u Kruševcu

Naši učenici i mi, njihovi mentori u pripremi za učešće na ovom takmičenju, poneli smo nezaboravne utiske zahvaljujući svima koji u toku dvodnevnog boravka u Somboru bili uz nas  svake sekunde i doprineli da  osetimo duh zelenog grada u kome dominiraju kultura, prosvetiteljstvo, umetnost, uz  pesme tamburaša i osmehe  Somborana. O radu Gimnazije "Veljko Petrović" smo puno znali do sada, jer pratimo rezultate koje postižu njeni učenici na takmičenjima iz fizike i drugih predmeta. Sada smo imali priliku da se uverimo da su učenici i kolektiv ove škole i odlični domaćini. Posle  izrade zadataka, u iščekivanju rezultata takmičenja,  učenici su sa profesorima organizovano razgledali  grad uz prijatnu  priču stručnog vodiča.

Na proglašenju rezultata takmičenja, domaćini su dodelili nagrade i diplome najuspešnijim takmičarima i nastavnicima.

Ivan Zornić
Nada Savić
Milanka Ilić
Dragana Milićević
profesori fizike u Gimnaziji u Kruševcu

Komentari

  • Dragan Tanaskoski said More
    Hvala na tekstu. Pogledaćemo kada... 16 sati ranije
  • Baki said More
    Interesantno. "Stare zvezde postaju... 18 sati ranije
  • Milan Mijić said More
    Promena da se umesto Peking na engleskom... 20 sati ranije
  • yagodinac said More
    Peking a ne Bejdžing. 21 sati ranije
  • Rapaid said More
    Ako se uzme da se sve kreće brzinom... 5 dana ranije

Foto...