NEĆE BITI SMAKA SVETA!!! Neće biti smaka sveta ni 21. decembra, ni 22. Neće ga biti ni ove godine, ni sledeće! Neće ga biti za vašeg života, ni za života vaše dece, ni za života dece vaše dece! Ne brinite se zbog toga. Imate milion drugih, važnijih stvari za brigu. Brinite o svom zdravlju i zdravlju vaše dece. I o tome kako živite i šta i kako radite. Nemojte trošiti vreme, energiju i živce na besmislene priče o tome kako će doći smak sveta.

***

Dva komentara su me naterala da napišem ovo. Prvi je napisala g-đa „viiki“ i njen komentar ma koliko bio zasnovan na neinformisanosti potpuno razumem. Svi mi danas na brzinu i bez velike pažnje čitamo članke, a suočeni smo sa ogromnim brojem često oprečnih tekstova na istu temu. Zato nije čudo kada se u tom obilju zbunimo i nešto pogrešno shvatimo, ili bar nismo sigurni da smo članak dobro shvatili.

Drugi komentar napisao je „mmcc“. U tom komentaru naš redovni čitalac je izneo dramatičan, užasan primer jednog razrednog starešine koji plaši svoje učenike smakom sveta. Takav ne zaslužuje da bude pušten u školsko dvorište, a ne da bude pedagog. Nadam se da u petak 21. nećemo čitati tragičnu vest da je jedan dečak digao ruku na sebe zbog glupe priče njegovog razrednog starešine.


Komentari

 • Baki said More
  Prvorodne crne rupe, koje su se pojavili... 2 dana ranije
 • Baki said More
  Prava tema. Program ASPTRE trebalo bi da... 3 dana ranije
 • Aleksandar Zorkić said More
  Liv wrote:
  Postoji li slican kamp jos negde na...
  3 dana ranije
 • Dragan Tanaskoski said More
  @Sveta 4
  "Pa i nije dat odgovor na... 4 dana ranije
 • Liv said More
  Postoji li slican kamp jos negde na... 4 dana ranije

Foto...