Za one nestrpljive da dođu na kamp evo i datuma održavanja 30. 04 – 2.05.2010 a neće biti problema ako neko želi da ostane i ponedeljak 03.05.2010 koji je takođe neradan dan. Znači svako ko želi može doći sam sa porodicom sa društvom nema ograničenja. Svako je dobro došao. Biće i poneko predavanje uz teleskope, štenje planinskim stazama itd.

Nebo je predivno, ovog puta biće Mesec prilično jak ali će ga ljdi moći posmatrati takođe i Saturn i njegove satelite. Potrebno je poneti kamp opremu a može i samo vreće za spavanje. Biće obeznbeđeno u jednoj velikoj brvnari spavanje u vrećamana senu. Ima mesta za šatore, a možda ako se neko ranije prijavi i nađemo smeštaj kod žitelja Sivčine.

Takođe treba poneti hranu, mada se može i naručiti ishrana ali sve to će zavisiti koliko se ljudi prijavi.  Što se tiče prijava poželjno bi bilo da se prijavite do 24.04. 2010. Mada nikog nećemo vraćati. Ako želite smeštaj i hranu onda se obavezno prijavite. Za učesnike kampa naplaćivaće se kotizacija u iznosu od 500 dinara kako bi domaćini namirili
troškove oko organizacije. AD Orion je malo društvo i sve to finansiraju iz svog džepa. Učesnici će imati svoje ide katrice i dobijaće Povelje o učešću na kampu. Evo uz ovaj tekst dobićete i kartu kako doći do Ivanjice a onda i do Sivčine. U samoj Ivanjici biće obeleženo kuda treba ići za Sivčinu. Uskoro će biti još podataka zato pratite ovaj sajt. Takođe biće i na sajtu www.saasr.org .

(kliknite na slike)


 

Author: Dragan Radmilović

Komentari

  • Baki said More
    Teks ima drugi akcenat, ali, svejedno,... 2 dana ranije
  • Miško said More
    Odličan text! 3 dana ranije
  • Siniša said More
    To je tačno. Kad je reč o centru mase,... 4 dana ranije
  • Duca said More
    Pa ako postoje one "mini crne rupe" to... 4 dana ranije
  • Baki said More
    21.03.2024. - "Razlog je identificiran,... 6 dana ranije

Foto...

ŠTA DA GLEDAM?
 
KARTE NEBA
wikisky
 
 
KORISNO
Mere - Koliki ugao nebeske sfere zauzima ispružena šaka