ASTRONOMSKI KAMP 
«Letenka 2019» 
od 11. do 14. jula.

Letenka, Fruška gora
Long: 19° 41' E 
Lat. 45° 08' N

Prijavite učešće u kampu: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.
>> >>  PROGRAM

pre10g1
Ako se vidite na ovoj fotografiji znajte da ste tu 10 godina malđi nego danas.

Sa Letenke javljaju da je sve spremno za naš dolazak. Inače, u naselju će, kao i prošle godine da budu košarkaši – omladinci u organizaciji ambasade SAD.

Mile Kočić – Koča, javlja da je danas posle podne stigao na Letenku i sa svojom ekipom postavio velike šatore (učionicu i trpezariju), dovukao struju… 

Meteorolozi javljaju da će vreme biti dobro, bolje nego što su ranije najavili.

One koji na Letenku žele da dođu našim autobusom na NS železničkoj stanici dočeka će predstavnik AKL David Knežević. Nemojte da kasnite. 

Više televizija i radija objavilo je informacije o kampu.

pre10g2

pre10g3
AKL 2009. Slavko Stojanov razgovara sa Milivojem Juginom


I ove godine AKL se održava pod pokroviteljstvom projekta VoBaNISTA. To znači da su sredstva za kamp obezbeđena i da neće biti nikakve kotizacije, da će biti obezbeđen besplatan prevoz od Novog Sada do Letenke i nazad (četvrtak i nedelja). 

Program? Standardan: posmatranja, predavanja, projekcije, takmičenja i puno priče za one koji to žele. Detalje o programu objavićemo u narednom periodu.

 
Sve važno o našem astronomskom kampu naći ćete u tabeli ispod. U pitanju je kolekcija članaka koji razjašnjavaju sve ili skoro sve o kampu. Ako ipak imate neko pitanje o kampu, Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.
 
 
 
SVE ŠTO TREBA DA ZNATE O KAMPU Prijavite svoj dolazak Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.
 
 
English
 
 

Dodaj komentar


Sigurnosni kod
Osveži