Nudimo vam iskupljenje 

Dan državnosti, neovisnosti, rođendani, obljetnice...tko će ih sve popamtiti. Dogodi nam se da poneki i preskočimo bez ikakve loše namjere. Šteta je napravljena, šta sad? Uobičajne ovozemaljske isprike redovno nisu od neke prevelike koristi. Ne garantiramo da će „upaliti“, ali da pokušate čestitkom-razglednicom iz svemira?! Nešto nalik na skinuti zvijezde s neba.. Pokušajte, ne košta, može upaliti!

Valentine 2

Prvi korak, kliknite na https://mars.nasa.gov/free-holiday-ecard/love-valentine/#Send-A-Card. Sa lijeve strane izaberite sliku, svakoj pripada drugačija poruka. Usput možete ponešto i naučiti o onome što je i kako na slici. Primjerice ako izaberete razglednicu s porukom „Ti si moj TRAPPIST- 1“ vjerojatno ćete od primatelja/primateljice razglednice dobiti i pitanje da to objasnite. Eee tada ste „na konju“, krenuti će priča a možda i zagrljaj koji je izostao zbog zaborava Dana D.

Drugi korak, upišite svoje ime, ime osobe kojoj želite uputiti razglednicu, vaše emailove i još poneku lijepu riječ. Provjerite pravopis i pošalite razglednicu iz svemira. Dobiti ćete ju vi i druga osoba na email. Sačekajte neko vrijeme i nadajte se najboljem (upišite si sljedeći rođendan u kalendar!).

Valentine 3

Treći korak, e tu vam ne možemo pomoći, taj dio posla je na vama samima. Snađite se sami.

UPOZORENJE! Redakcija i autor ne odgovaraju za sklapanje i posljedice sklapanja brakova zbog ovog članka, u predstojećoj budućnosti. Eh da, ima i jedna loša dobra stvar, ovo ne funkcionira kod populacije koja ne koristi email! Instagrami, twiteri i slična čudesa koja upotrebljavaju  „dvije riječi“ i dokumente koji „nestaju za koju minutu“ nisu super. Sinopsis je odlična stvar, ako ste pročitali knjigu.

Valentine 1

 


Komentari

 • andrija said More
  NAJSTARIJA ASTRONOMIJA NA PLANETI :D
  Za... 20 sati ranije
 • Liv said More
  ... 2 dana ranije
 • polux11 said More
  Mogli bi da angažuju preživele... 3 dana ranije
 • Небојша said More
  Čisto teoretski gledano kolko bi... 3 dana ranije
 • Baki said More
  Uvek interesantna tema. Moguće je,... 4 dana ranije

Foto...