Luiss Business 2Luiss Business School iz Amsterdama dodeljuje 6 stipendija u 2023. za master programe Space Entrepreneurship i Space Business Management

Luiss Business School u Amsterdamu, jedna od najekskluzivnijih poslovnih škola na svetu, smeštena u samom srcu Amsterdama, dodeljuje 6 stipendija koje će pokriti 50% školarine za master studije Space Entrepreneurship i Space Business Management koje  počinju u novembru 2023. godine.

Prvo izdanje jedinstvenih i ekskluzivnih Space Executive Master programa organizuju se u saradnji sa najvažnijim  stručnjacima i profesionalcima. Studenti stiču neprocenjivo iskustvo tokom dvanaest meseci trajanja programa i tom prilikom proširuju svoju perspektivu o tome šta znači biti menadžer poslovanja u svemiru ili preduzetnik u svemiru.

Zainteresovani kandidati treba da se prijave do 15. septembra 2023. godine.

Konkurs je otvoren za sve studente sa završenim osnovnim studijama. Takođe je potrebna minimalno jedna godina radnog iskustva. Stipendije se dodeljuju na osnovu zasluga, a kandidati će biti procenjeni prema akademskom i profesionalnom uspehu, rezultatima prijemnih ispita i motivacionom pismu.

Za više informacija o stipendijama pročitajte na sledećem linku:

 https://www.luissbusinessschool.nl/news/six-6-new-scholarships-for-luiss-business-school-amsterdam/

O Luiss Business školi u Amsterdamu 

Luiss Business School je međunarodno priznata institucija akreditovana od strane EQUIS-a i AMBA-e. Kroz svoje obrazovne i istraživačke aktivnosti, škola pruža znanje i veštine potrebne za suočavanje sa trenutnim i budućim ekonomskim i društvenim izazovima.

Škola podržava profesionalni i lični razvoj studenata na različitim nivoima. Svaki program je dizajniran kako bi odgovorio na određene potrebe tržišta ili kako bi anticipirao određene obrazovne potrebe, s ciljem razvijanja studenata kao inovativnih lidera sposobnih za vođenje i uticanje na proces donošenja korporativnih odluka. 

Luiss poslovna škola ima sedišta u Rimu, Milanu, Belunu i Amsterdamu.

O Executive edukaciji na Luiss Business školi u Amsterdamu 

Executive obrazovanje sastoji se od programa sa pola radnog vremena i fleksibilnih programa posebno osmišljenih za profesionalce, menadžere i poduzetnike koji žele da nadograde svoje veštine i kompetencije.

Takođe škola pruža obilje mogućnosti za umrežavanje kako biste se povezali s profesionalcima sličnih interesa i vodećim osobama u industriji, kao i usluge EduCare-a koje podržavaju lični i profesionalni razvoj tokom celog puta edukacije.

Olga Grkovic-Mandic
Communication department at AdriaThink
On behalf of Luiss Business School Amsterdam Hub
 

Luiss Business 1.jpg

 


Komentari

 • ato said More
  Mali ispravak: A 10% od brzine... 14 sati ranije
 • Siniša said More
  A mene zanima, kako s postojećom... 15 sati ranije
 • Duca said More
  Čovek bi pomislio da je to rešenje za... 1 dan ranije
 • Baki said More
  Mnogo toga kompleksnog je moguće... 3 dana ranije
 • Boris Saksida said More
  E,dobri ste mi vi,baš lepo!lp sax 5 dana ranije

Foto...